Fabriek

Business barbecue @ ondernemersfabriek

Op 4 juni luidde De Fabriek samen met  Mojito Party,Parkmanagement Assen, 1business center en Ondernemerscentrum Brinkstraat, de zomer in met de ‘Business Barbecue’. Het weer zat mee, de sfeer was goed én bovenal was het eten heerlijk.

Spannend

Het blijft natuurlijk altijd spannend, een event als dit, zeker de eerste keer. Zouden ze wel komen? Gaat het niet regenen?  We hoefden ons geen zorgen te maken; de zon brandde in de achtertuin en de rode loper kreeg heel wat voeten te verduren. De Mojito bar draaide overuren, de spareribs vlogen over de toonbank en de DJ zorgde voor een goed deuntje. Met het binnenscheuren van een motor (en de bijbehorende TT dames) werd het helemaal een feest. Een zeer geslaagde avond, met dank aan alle aanwezigen.

Want; naast het begeleiden van onze eigen start ups is dit natuurlijk het mooiste wat we kunnen doen. Ondernemend Drenthe samen brengen in onze eigen achtertuin.