Fabriek

Opening Fabriek Emmen

Op 25 september opende Ondernemersfabriek Emmen officieel haar deuren! Aan de van Schaikweg zat de sfeer er al snel in. Hapjes en drankjes werden uiteraard verzorgd door de nieuwe Ondernemers uit de Fabriek: Amsterdam Good Cookies en bierbrouwerij De Veteraan.

Ondernemers uit OFD Assen pitchten kort hun ‘beacon’ bedrijf Lador. Daarna een prachtige film van Thomas Nauw met in de hoofdrol: De ondernemers die vanaf nu hun plaats innemen in De Fabriek Emmen! Benieuwd naar de film én after movie van de opening? Houd onze social media in de gaten!

Na inspirerende woorden over Drents ondernemerschap van gedeputeerde Henk Brink en Wethouder Bouke Arends was het met één druk op de knop officieel; ondernemersFabriek Emmen is een feit! Met goed gevulde Goodiebags gingen de ruim 150 gasten weer naar huis.