Fabriek

De Fabriek opent in Hoogeveen

Zo tegen het nieuwe jaar mogen we je eindelijk het goede nieuws melden! Ook in Hoogeveen zal De OndernemersFabriek binnenkort een locatie openen!

Hoogeveen wordt na Assen en Emmen De derde OndernemersFabriek. Drie Fabrieken in één jaar tijd, met vernieuwende bedrijven en gedreven ondernemers. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op! Daphne van der Wilt zal de rol van locatiemanager in Hoogeveen op zich nemen. We nemen onze intrek in ‘De Compaen’ een bruisend bedrijfsverzamelgebouw waar vele ondernemers en professionals (samen) werken. Hier zal ruimte zijn voor een aantal ambitieuze ondernemers! Ben je ondernemer in de omgeving van Hoogeveen en wil je graag een plaats in De Fabriek? Neem dan contact op met Daphne via Hoogeveen@ondernemersFabriekdrenthe.nl De officiële opening zal in het begin van het voorjaar plaatsvinden.

Benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom De Fabriek? Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte!