Fabriek

Kroon Akoestiek- Slimme oplossingen in de akoestiek

Kroon Akoestiek

Slimme oplossingen in akoestiek
In De Fabriek Assen wist Sander, met KroonAkoestiek de ruimte al leefbaar te maken door zijn slimme akoestische oplossing, zónder de ‘look en feel’ van de industriële Fabriek aan de Havenkade  te niet te doen.

KroonAkoestiek heeft een mooi jaar achter de rug met projecten in gezondheidszorg en kantooromgeving Nu staat naast projecten in de ruimte-akoestiek, een eerste geluidisolatieproject in de binnenstad van Groningen in de startblokken. Daar zullen unieke transparante akoestische panelen in een woning geplaats worden. Inmiddels zijn de akoestisch transparante panelen positief getest op hun akoestische waarde in het laboratorium van Cauberg en Huygen in Zwolle.

Om de panelen een allure te geven die past in het beeld dat KroonAkoestiek voor ogen heeft, werkt Sander samen met BMtec (ondernemer in De Fabriek Emmen) om transparante profielen te vervaardigen. Een vervolgstap is een pilotproject neer te zetten om het product door “klanten” te laten ervaren.