Nieuw in De Fabriek: Willem Jan Bakker

Ideeën genereren met Ideas4you

Een nieuw jaar en een nieuwe ondernemer in De Fabriek Assen! Vanaf 1 januari is Willem-Jan Bakker te vinden in De Fabriek. Met Ideas4you genereert hij ideeën, door een inspirerende, creatieve en verrassende andere markt-kijk (omdenken) ontstaan er vervolgens idee- concepten, die vertaald worden in tastbare producten waarbij de belevingswaarde wordt vergroot. Dit doet hij op allerlei gebieden in zowel food en non-food markten, maar ook op het gebied van techniek, snow, sport en travelling. Zo zet hij onder andere het FoodMarke Project in Assen en Emmen in werking. Door de FoodMarke moet winkelen weer een echte belevenis worden; een overdekte markt, met verse lokale producten.

Willem-Jan ‘Ik ben graag onder de mensen, in De OndernemersFabriek kun je kennis delen met andere ondernemers, dat past bij mij!’

Welkom Willem-Jan!