Fabriek

BCDD 2016, ben jij er bij?

Op 5 en 6 april vindt de 27ste editie van de Bedrijven Contact Dagen (BCD) plaats.

Ruim 300 bedrijven komen samen op de beursvloer in de TT Hal in Assen voor Drenthe’s grootste zakelijke evenement.  De OndernemersFabriek een Drenthe, initiatief vanuit De Provincie voor starters met groei ambitie, zal prominent aanwezig zijn met een eigen plein van ruim 160 vierkante meter.

In samenwerking met het TopProgramma, Kennispoort en enkele gemeenten zal op dit plein ruimte worden gegeven aan ten miste 20 jonge ambitieuze bedrijven die hier innovatieve technieken en producten zullen showen. Ook is er ruimte om de ondernemers te ontmoeten. Via een ‘matching service’ kun je vooraf een afspraak maken met een ondernemer. Om een goed gesprek te kunnen voeren neem je plaats in de geluidsdichte akoestische ruimte midden op het plein. Een technisch hoogstandje van één van onze ondernemers uit De Fabriek. Zeker zijn van een gesprek met één van onze ondernemers, neem alvast contact op! Geen afspraak met een ondernemer maar toch even in de akoestische ruimte kijken? Dat kan natuurlijk!

De ambitie is om jaarlijks aan te sluiten bij de BCD om op deze manier niet alleen een gezicht te geven aan jonge groei bedrijven in Drenthe, maar ook om ondernemers samen te brengen en te verbinden.

Ondernemer of bedrijf? Wij nodigen je graag uit op de Bedrijven Contact Dagen! Tot dan!