Fabriek

Stevast Techniek groeit binnen de OndernemersFabriek!

Ondernemer Roy Stevens zet flinke stappen met zijn onderhoudsbedrijf

Stevast techniek is een onderhoudsbedrijf met de volgende onderdelen; Onderhoud, machine bouw en de  Stevast Techniek Vakschool. Eigenaar Roy Stevens is sinds een half jaar ondernemer in De Fabriek Assen, waar hij het deeltijd programma volgt.

Op dit moment heeft het 20 medewerkers in dienst die worden ingezet als onderhoud/storingsmonteur of installatie engineers. Verdeeld over Noord Oost Nederland en in 3 verschillende landen in het buitenland. Over 2 maanden is het kantoor met bedrijfshal gereed op de Ossebroeken te Beilen. In deze hal is de Stevast Techniek Vakschool gevestigd, vanuit dit opleidingscentrum traint Stevens zijn eigen monteurs en leidt hij op monteurs op van leerling naar expert. Samen met een aantal klanten wordt een scholingstraject opgezet en worden monteurs gespecialiseerd in hun vakgebied (Werktuigbouwkunde/Elektro of Mechatronica)

Het Stevast revisieteam is opgebouwd met eigen monteurs met ieder een eigen specialisme.
Bedrijven kunnen voor revisieprojecten of ondersteuning een beroep doen op het bedrijf.

Roy:’ We zijn nu 6 maanden onderweg en ik ben zeer tevreden met de kwalitatieve groei in monteurs bij een aantal nieuwe topklanten. Zowel met monteur als met de klant is het contact hecht en weten we van elkaar waar we staan. Ik geloof in samenwerken en voor de lange termijn wat voor elkaar te kunnen betekenen. Mede daarom zijn we denk ik snel gegroeid met de juiste kwaliteit.’

Over 5 maanden starten we met Stevast Metaal, Hier worden lassers/samenstellers en fitters onder gebracht om onze klanten in machine en leidingbouw te ondersteunen.