28ste editie Bedrijven Contact Dagen Drenthe, rustig maar waardevol

Op 4&5 april stond de OndernemersFabriek Drenthe met een eigen beursplein in de TTHal in Assen tijdens de 28ste editie van De Bedrijven Contact Dagen Drenthe.
Waar beide dagen in vergelijking met voorgaande jaren minder publiek trokken, hebben we toch twee zeer geslaagde en waardevolle dagen gehad. We gingen in gesprek met potentiële ondernemers voor De Fabriek, lieten ons inspireren door mooie beurspleinen van Drentse ondernemers en ontmoeten veel mensen uit het netwerk.

Op het plein van De Fabriek kwamen een tiental van onze ondernemers en een aantal partners samen. Allemaal hadden zij een eigen tafel aan de rand van het plein. In het algemene middenstuk konden mensen uit het netwerk worden ontvangen met een lekkere kop koffie (gesponsord door het Assense Animo) een bubbeltje en vooral veel ondernemend enthousiasme. De Hanze Hogeschool, IkBenDrentsOndernemer, KennisPoort Drenthe en MKBfonds Drenthe sloten beiden dagen aan op het plein. Al met al waren het twee succesvolle dagen met veel interessante ontmoetingen.

Naast een VR Experience (Een kijkje in De Fabriek Assen, een Jenga Toren en technische hoogstandjes van Hanze Institute of Engineering konden bezoekers een praatje maken met onze ondernemers en hen vragen stellen over hun bedrijf of hun ervaring bij De OndernemersFabriek

Marlous Rosegaar (Rosegaar omgevingsmanagement, OFD Hoogeveen) had veel drukte aan haar tafel. Met haar interactieve  bordspel, kon je zelf je eigen dorp of stad ontwerpen. Hoe goed je dat gedaan had, werd vervolgens professioneel door Marlous beoordeeld.”

“Ik vond het een erg leuke en interessante beurs. Ik heb veel relevante contacten opgedaan. Ik vond het plein van De Ondernemersfabriek goed georganiseerd, al met al was het een erg waardevolle ervaring’ – Marlous Rosegaar

Ook Aad Glasbergen van Appstones (OFD Assen) heeft een sucesvolle beurs achter de rug. Hij pitchte in de Arena over zijn bedrijf én sprak veel ondernemers.

Ik stond op mijn gemak en te stralen in de ruime en mooie stand van de OndernemersFabriekDrenthe. Ik heb bestaande contacten versterkt en een aantal nieuwe contacten gemaakt en goed kunnen vertellen wat ik doe middels mijn stand en mijn presentatie op het Innovatieplein.- Aad Glasbergen 

En partner van De Fabriek Richard Lunenborg ( Ik ben Drents Ondernemer) heeft ook veel kunnen bereiken in 2 dagen;

‘Ikbendrentsondernemer.nl heeft zich op de bedrijvencontactdagen nog beter bekend kunnen maken aan de Drentse ondernemer. Vele bezoekers zijn op de beurs in aanraking gekomen met de mogelijkheden van het bijwonen van bijeenkomsten, webinars, workshops en de vouchers.’- Richard Lunenborg

 

Het plein van De OndernemersFabriek werd mede mogelijk gemaakt door Sligro, Gemeente Assen en Salespromotor. Wij bedanken deze partijen hartelijk!