Zomerse sferen tijdens het Business Festival 2017

Zomerse sferen tijdens het Business Festival 2017
Drentse business clubs organiseren samen zomers festival

Op 13 juni vond hét Business Festival van Drenthe plaats!
In de achtertuin van De Fabriek Assen kwam ondernemend Drenthe samen om op informele wijze de zomer af te trappen. Met de zomerse barbecue, drankjes en muziek van DJ Maxim van Partysensations was het een gezellige avond in de achtertuin van De OndernemersFabriek Assen.

Bijna 200 gasten uit het netwerk van De Fabriek, Business clubs JCCA, CCA, JCI De DrentseZaak, STiB en De Compaen, de Gemeentes Assen, Emmen en Hoogeveen en Kennispoort Drenthe en Ik ben Drents Ondernemer genoten van de zomerse sferen, en toen het afkoelde waren en voor de liefhebber, lekkere warme dekens! Naast het heerlijke eten konden bezoekers ook nog inspirerende sessies volgen over nieuwe trends en ontwikkelingen.

‘We vinden het belangrijk om het Drentse netwerk te verbinden en zo de regio te versterken, daarom hebben we ervoor gekozen het festival in samenwerking met andere Drentse partijen te doen.‘ -Eelco Bakker OndernemersFabriek Drenthe

Wij willen onze relaties en huurders de mogelijkheid bieden ook aan te sluiten bij andere netwerken. Door netwerken te delen versterk je elkaar. Het Business Festival is daar een goed voorbeeld van . – Harry Weitering De Drentse Zaak

We wensen jullie alvast een hele fijne zomer! Foto’s vind je op onze facebookpagina