MF Uitzendbureau nieuwe partner Fabriek

MF Uitzendbureau nieuwe partner Fabriek
Frank Kruizinga van MF Uitzendbureau stelt zich voor

Wij zijn MF Uitzendbureau. Eén van de grootste, regionaal werkende, uitzendbureaus van Noord-Nederland. We zijn gespecialiseerd in het werven,selecteren en ter beschikking stellen van tijdelijk en vast personeel. Of het nu gaat om een snelle opvang van (seizoens)pieken, een permanente invulling van een functie of een pool met ingewerkte en ervaren flexkrachten; wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek komt.

Frank Kruizinga
Mijn naam is Frank Kruizinga, 25 jaar, woonachtig in Assen en 6 jaar met veel plezier werkzaam bij MF Uitzendbureau. De afgelopen 2,5 jaar ben ik als salesintercedent verantwoordelijk voor het leggen en uitbouwen van zakelijke contacten in de regio Drenthe. De reden dat ik, namens MF Uitzendbureau, wil samenwerken met de OndernemersFabriek Drenthe is, naast dat het een super initiatief is, is dat ik het erg leuk vind om te sparren en de kennis van mijzelf en MF Uitzendbureau in te zetten voor startende ondernemers. Hierin verwacht ik zeker een meerwaarde te zijn met aansluitend de uitgebreide diensten van MF Uitzendbureau. Daarbij is het goed om te weten wat er speelt in de regio en hoe kom je daar beter achter dan in contact met lokale ondernemers.

Betrokken partner
Als betrokken partner willen wij opdrachtgevers in Noord- en Oost-Nederland helpen hun doelen te realiseren. Dit doen we met behulp van een brede personele dienstverlening, op basis van wederzijds vertrouwen: Mutua Fides. Hier komt onze afkorting MF ook vandaan. Ons motto is: Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Geen loze beloftes. Dat past bij onze noordelijke mentaliteit.