Ondernemer Frank Staats tijdens Be Orange met ‘Pilot on demand’

Ik ben Frank Staats, in 2017 heb ik stap genomen om voor mezelf te beginnen & ben in september via Eelco Bakker bij de Ondernemersfabriek terecht gekomen. Bij de Ondernemersfabriek kan ik heel goed de basis voor mijn bedrijf ‘Pilot on Demand’ leggen, de Ondernemersfabriek biedt werkplekken, vergaderruimtes, netwerkmogelijkheden en diverse cursussen en workshops. Ook word je als beginnend ondernemer intensief begeleid.
 
Als Pilot on Demand ga ik mij specialiseren in diverse toepassingen op het gebiedt van Drones. Niet alleen mooie foto’s en video’s maken, maar denk aan Precisie landbouw (Smart Farming), Inspectie werkzaamheden met zoom- en infraroodcamera’s, 3D Mapping, Search&Rescue, enzovoorts. Via Pilot on Demand wil ik een platform aanbieden waarin specialisten in uiteenlopende gebieden met mij samenwerken om voor de eindgebruiker het beste product te kunnen leveren.
 
Ik neem naar het Be Orange event enkele drones en camera’s mee, voorbeelden van luchtfoto- en video, multispectrale kaarten en documentatie betreffende regelgevingen over het commercieel gebruik van Drones.