Ondernemer Angelic Bloemberg op Be Orange

Vitaliteit binnen je bedrijf? Wat doe jij eraan?

Leiding geven aan jezelf heeft in onze moderne tijd nogal wat uitdagingen: 24 uur per dag online zijn, top prestaties op je werk, aandacht voor je gezin, je partner, je vrienden en voor jezelf. We zijn moe, overprikkeld en hebben weinig energie. We eten slecht, zitten meer en slapen minder en lijken steeds minder tijd te besteden aan wat we echt belangrijk vinden.

Eigenaarschap over jouw leven, gezonde keuzes maken bewust voor jezelf: zorg voor mentale gezondheid en gezond gedrag is van belang om iedere dag weer prestaties te leveren en vol op in het leven te staan. Medewerkers die dat beheersen zijn vitaal, stralen dat uit naar hun omgeving en vervullen een voorbeeldfunctie.

Krijg 5 tip om je personeel en jijzelf vitaal te houden.

(met o.a. informatie over de subsidie regeling “Ontwikkeladvies voor 45+ers”)

Tijdens Be Orange op 17 &18 januari zullen een aantal van onze ondernemers workshops geven! Ook zijn de business developpers van De Fabriek (Eelco Bakker en John Boersma) aanwezig om met bezoekers in gesprek te gaan en advies te geven! Vandaag in de spotlight: Angelic Bloemberg van Bloemberg, loopbaan advies & coaching. Angelic onderneemt in De Fabriek Hoogeveen en zal op 18 januari 11.40 met haar bedrijf ‘Bloemberg Advies’ de workshop ‘Vitaliteit binnen je bedrijf’ verzorgen.