Verbindend netwerken tijdens Be Orange 17 en 18 januari!

Tijdens Be Orange op 17 en 18 januari vind je een aantal van onze ondernemers op de beursvloer.
Ondernemer in Emmen, Johan van Tiel geeft tijdens Be Orange de interactieve workshop: Verbindend Netwerken!

De kracht van een goed netwerk is van grote waarde voor jou als ondernemer! Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de zakelijke beslissingen, worden genomen op basis van niet zakelijke overwegingen. Netwerken is dus veel meer dan alleen jezelf verkopen! Het is werken aan verbinding en vertrouwen. In deze korte workshop zoomen we daarom in op het belang van het achterlaten van een goede eerste indruk.  Dat kun je maar 1 x doen. Je non-verbale communicatie heeft grote invloed op die indruk.  Wil jij weten hoe je dit kunt inzetten in jouw voordeel? Sluit dan aan bij deze interactieve workshop!

Waar en wanneer?

17 januari 11.30 uur Be Orange!

Meer informatie over de beurs vind je op www.be-orange-event.nl