Meld je aan voor Fund & Grow

Meld je aan voor Fund&Grow tijdens Meet&Grow

Meet & Grow is hét evenement waar ondernemers, adviseurs en financiers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Een event waar je als ondernemer kan kennismaken met diverse financiers, van crowdfunding tot bancaire financiering en investeringsfondsen.

Meet&Grow in Drenthe wordt dit jaar voor het eerst uitgebreid met Fund&Grow.

Fund&Grow
Fund&Grow is een traject dat startende en groeiende ondernemers in Drenthe helpt om ‘investor ready’ te worden. Heb je een vernieuwend product of dienst, dat technisch, commercieel en financieel haalbaar én schaalbaar is, dan kan Fund&Grow je verder helpen. Waar werken we naartoe? Een podium tijdens Meet&Grow waar je in besloten kring je financieringsvraag aan een groep financiers voor kan leggen. Het doel? Realiseren van een match met één of meer financiers.

Het is gericht op ondernemers die al bezig zijn met de zoektocht naar financiering of die op korte termijn financiering willen gaan zoeken. Met Fund&Grow wordt de kans op een succesvolle financiering vergroot!

Hoe gaat het in z’n werk?
In de aanloop naar het event is er een traject van twee maand opgezet om ondernemers actief klaar te stomen voor een pitch voor een groep financiers. Met een mix van gezamenlijke sessies en 1 op 1 gesprekken met financiering en bedrijfskundige experts helpen we de ondernemer bouwen aan goed dichtgetimmerd verhaal.

In 2 groepssessies gaan we aan de slag met:
• Investment readiness canvas
• De bedrijfspitch

Daarnaast maken we op maat een traject met een aantal 1 op 1 gesprekken met diverse marktpartijen en experts. Deze gesprekken gaan over onderwerpen als

• Juridisch/IP
• Financieringsplan
• Groeiplan
• Pitchdeck opstellen

Aan dit traject zijn geen kosten verbonden.

Wat moet je doen?
Ben jij of ken jij een ondernemer die op zoek is naar financiering om de volgende stap met zijn of haar bedrijf te kunnen zetten? Meld je dan vóór 28 maart 2018 aan en maak kans op dit begeleidingstraject en een mogelijkheid om te pitchen én financiering op te halen. Tijdens het event is ruimte voor maximaal 6 ondernemers om te pitchen.

Aanmelden kan via de website. (www.fundandgrow.nl)
Heb je een vraag? Mail naar info@ondernemersfabriekdrenthe.nl

Wie wat waar
Fund&Grow
6 april: Gezamenlijke kickoff in de OndernemersFabriek Assen
24 mei: Meet&Grow in de Tamboer te Hoogeveen

Aanmelden Fund&Grow vóór 28 maart via www.fundandgrow.nl