Kansen voor ondernemers in Meppel met de OndernemersFabriek

Ondernemersfabriek Drenthe heeft zijn vleugels verder uitgeslagen. Inspireert de community (onderdeel van Ik ben Drents Ondernemer) al langer jonge bedrijven met groeiambitie vanuit de Fabrieken in Assen, Emmen en Hoogeveen; sinds kort kunnen ondernemers ook gebruik maken van de dienstverlening van de Fabriek vanuit Meppel. En wel op een prachtige locatie: de historische Gasfabriek in het centrum van de Drentse stad. Er zal hier geen fysieke  Ondernemersfabriek zoals in Assen, Emmen en Hoogeveen gerealiseerd worden. In samenwerking met NICE (Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie) zullen er een aantal flexplekken ontstaan en kunnen ondernemers en starters die zich aansluiten een aantal bijeenkomsten per maand verwachten.

In het gerestaureerde bedrijvencomplex hield Ondernemersfabriek Drenthe -samen met de partners Ik ben Drents Ondernemer, gemeente Meppel, NICE en Kennispoort regio Zwolle- op donderdag 19 september 2019 een inspiratiemiddag voor ondernemers en andere belangstellenden. Wethouder Henk ten Hulscher gaf het officiële startsein voor de start van de dienstverlening en activiteiten van Ondernemersfabriek Drenthe in Meppel. Er werd al een kleine voorproef gegeven tijdens de inspiratie middag; Zo konden aanwezige ondernemers aansluiten bij een standup waarbij feedback en antwoord op groeivragen werd gegeven. Was er door Ik Ben Drents Ondernemer een interessante sessie over financiering en werd er door kennispoort regio Zwolle en NICE ingegaan op circulair ondernemen.

Dat de Gasfabriek een inspirerende plek is voor ondernemers is duidelijk; Het pand zit vol met creatieve bedrijven. Een prima locatie voor gedreven ondernemers die een duwtje in de rug zoeken van de OndernemersFabriek Drenthe dus. Standups, business development, coaching en sparren met inspirerende ondernemers is een greep uit wat ondernemers die zich aansluiten kunnen verwachten. Benieuwd naar de activiteiten en dienstverlening in Meppel en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met De OndernemersFabriek! www.ondernemersfabriekdrenthe.nl