Viva Valentijn!

Aaah Valentijnsdag! Niets leuker dan weg te zwijmelen bij….

Alle zakelijke contacten die je de afgelopen jaren hebt opgedaan!

Wie weet ontmoet je wel een nieuwe zakelijke ’liefde’ of spot je een oude ‘vlam’ waar je dat ene gave project mee hebt gedaan.. Tijd om oude liefde nieuw vuur in te blazen? Welke vorm van zakelijke liefde je ook zoekt: Van prille ontmoetingen tot de eerste stap naar een zakelijk huwelijk! Tijdens Viva Valentijn vind je het allemaal! We toveren De OndernemersFabriek Assen om in een heuse cupido spot!  Het draait allemaal om ontmoeten van nieuwe contacten en praten over de énige échte liefde in je leven: Je werk!

Verschillende business clubs uit Assen en omstreken komen samen op 14 februari. Meld je aan via info@ondernemersfabriekdrenthe.nl

Wie weet vind jij je perfecte business-match tijdens de gezellige en informele borrel! Begint het al te kriebelen?

Viva Valentijn
OndernemersFabriek Assen
14 februari 16:00