Fabriek

Leadership Academy

  • Data: 28Februari 2019
  • Tijd: 08:30 - 16:30
  • Locatie: OndernemersFabriek Hoogeveen
  • Leadership Academy

    De Vos van Steenwijklaan 75, Hoogeveen, Nederland

De Academy is alleen toegankelijk voor aangesloten ondernemers en partners van de OndernemersFabriek Drenthe.

Persoonlijk leiderschap? En hoe zit het dan met medewerkers? Wie ben jij als ondernemer, hoe deel jij je leven en je bedrijf in en hoe stel je doelen om de successen te behalen waarnaar je streeft? Tijdens de Leadership Academy geven verschillende sprekers handvatten om jou doelen te bereiken. We hebben een dagvullend programma ontwikkeld waarin alle aspecten van “leiderschap” naar voren komen.

Het programma
We beginnen de dag met een plenair programma. Dit wordt geopend door gedeputeerde Henk Brink. Na de opening neemt Arjen Banach het ochtendprogramma voor zijn rekening. Daarna splitsen we in de middag op in twee parallel sessies. Graag horen we van je welke van de onderstaande parallel sessies je zou willen volgen. Dit kan via het aanmeld formulier. Ben je niet helemaal zeker wat het beste bij jou en je bedrijf past. Vraag het even aan iemand van het team!

Plenair programma ochtend: De essentie van persoonlijk leiderschap
Als ondernemer is er maar een persoon volledig verantwoordelijk voor het succes en dat ben jij. Persoonlijk leiderschap gaat over leiding geven aan de belangrijkste persoon in jouw onderneming. Welke eigenschappen zijn onmisbaar om als ondernemer te excelleren en hoe maak je deze je eigen. En hoe zorg je vervolgens dat je vanuit deze eigenschappen je onderneming naar het volgende niveau brengt? 

Parallel Sessies

Sessie 1: Richten, inrichten en verrichten
(door Arjen Banach)

In de middag gaan we actief aan de slag met jou als ondernemer en met jouw onderneming. Ondernemen is jezelf uitdagen, doelen stellen, zowel privé als zakelijk je zaken op orde hebben. Je wordt uitgedaagd om kritisch naar je eigen business te kijken, hoe gaat je onderneming verder groeien en hoe groei je zelf als ondernemer met je business mee. De middag staat volledig in het teken van executie.

Sessie 2 : Bouwen aan je team
(Door Andrei Westerink)

De stap naar een eerste medewerker is groot, maar als het goed gaat volgen daarna meer. Hoe bouw je nou het beste team voor jouw organisatie? Hoe structureer je dit en hoe houd je het overzicht? Andrei Westerink gaat aan de slag met deze en andere vragen rondom het bouwen van een team. Hij heeft een veelvoud aan inspirerende voorbeelden en praktische inzichten. Interessant voor ondernemers die al 1 of meer medewerkers hebben.

Alles op een rijtje
08:30 Inloop
08:45 Ontvangst gedeputeerde Henk Brink
09:00 Henk Brink opent
09:30 Essentie persoonlijk leiderschap (plenair)
10:45 koffie en thee en iets lekkers
12:30 Gezonde lunch
13:30 Start parallel sessies
15:00 Koffie pauze
16:30 Afsluiting programma
16:35 Borrel!

Over de sprekers

   

www.arjenbanach.nl                         www.andreiwesterink.nl

 

Arjen Banach

Arjen Banach is spreker, dagvoorzitter en Chief Happiness Officer. Met zijn lezingen mag hij wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en te activeren over de kunst van veranderen, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk.

De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Arjen heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortgang maar op vooruitgang.

Andrei Westerink
De weg naar mijn specialisme ‘strategisch en management advies’ raast als een metro voorbij. Steeds weer nieuwe haltes. Vandaag de dag word ik blij van het adviseren, ondersteunen en inspireren van meerdere ondernemingen. Bedrijven gezond te zien groeien, geeft mij de energie om te doen wat ik doe. Het gaat om resultaat, maar de weg erheen is zeker zo mooi!
Sinds 2012 combineer ik deze onderneming met mijn andere onderneming ‘mijn gezin’. Ik ben trotse vader van vier prachtige dochters. Elke dag geniet ik van hun energie, gedrevenheid en ondernemendheid. Samen met mijn vrouw dagen ze me elke dag weer uit het mooiste en beste uit het leven te halen.