Workshop Free Publicity I

  • Data: 06Juni 2019
  • Tijd: 13:00 - 16:00
  • Locatie: OndernemersFabriek Emmen
  • Workshop Free Publicity I

    Baander 4, Emmen, Nederland

Gratis met jouw product of dienst in de krant of op tv, kan dat? Jazeker, als je het goed aanpakt, gaat je dat lukken! De Ondernemersfabriek Drenthe gaat jou daarbij helpen. Wat is interessant voor een journalist? Hoe schrijf je een goed persbericht? En hoe trek je een journalist die aanslaat over de streep. In twee sessies, die eventueel ook los van elkaar gevolgd kunnen worden, brengen we je de kneepjes van het vak bij.

 

Sessie 1

Leer denken als een journalist

Nieuws ligt voor het oprapen

Buit je deskundigheid uit

Hoe schrijf je een goed persbericht?

Help, ik word gebeld door een journalist!

 

De trainer

Stan van Eck is ruim dertig jaar actief als journalist en communicatie-adviseur. Als hoofdredacteur van de gezondheidstijdschriften BETER en gezondNU heeft hij veel ervaring met het vergaren van free publicity. Dat resulteerde in redactionele aandacht in onder meer Telegraaf, AD, Volkskrant, NRC, Radio538 (Edwin Evers, Ruud de Wild), 3FM (Giel Beelen), Hart van Nederland, Editie NL, RTL Nieuws, et cetera et cetera. Tegenwoordig zet hij zijn kennis en kunde in voor bedrijven en instellingen. Door zijn achtergrond als journalist weet Van Eck als geen ander waar journalisten op aan slaan. Als communicatie-adviseur maakt hij daar listig gebruik van.

 

Opgeven

Deze sessie is ook toegankelijk voor ondernemers buiten de OndernemersFabriek. De kosten voor deelname bedragen € 50,- exclusief BTW.

Opgeven kan via emmen@ondernemersfabriekdrenthe.nl onder vermelding van “Free Publicity I”.

 

Tijdens de sessie worden foto’s gemaakt en gedeeld op social media. Heb je hier bezwaar tegen? Laat het ons dan voorafgaande aan de sessie even weten.