Hetty Kerssies

Natuurlijk Gezond

Biedt een duurzame en natuurlijke oplossing voor je gezondheidsklachten.

Zie jij een vermoeid mens als je bij het opstaan in de spiegel kijkt? Houdt stress, onzekerheid of lichamelijke klachten je tegen om te doen wat je wilt doen?

Raak je in paniek als het leven anders verloopt dan je van te voren had bedacht? Is de dag gevuld met een ritme wat niet goed voor jou is en zie je jezelf rennen van A naar B. Val je na het avondeten vaak in slaap? Kom je met moeite in beweging? Ben je blessure gevoelig of vaak verkouden? Heb je last van hoofdpijn of andere terugkerende vage gezondheidsklachten? Kom je maar nauwelijks in slaap of sta je vermoeid op? Zou je wel iets gezonder willen eten, maar weet je niet hoe? Zou je willen afvallen, maar wil je geen dieet meer volgen?

Ik bied een duurzame en natuurlijke oplossing voor je gezondheidsklachten. Ik help je de bewuste stap te zetten in een leefstijl waarbij je je gezond voelt.

Natuurlijk Gezond is een eenmanszaak. Ik ben Hetty Kerssies en ik ben de eigenaar. Afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut heb ik meer dan vijf jaar ervaring in mijn praktijk aan huis. Ik ben ervaringsdeskundige op gebied van vasten en begeleid hier al ruim 10 jaar in. Individueel of in groepsverband en zowel offline als online.