Janko Haaksema

HA Connect

HA-Connect, raadgevend adviesbureau in de weg- en waterbouw. Wij innoveren, werken samen en zijn ons bewust van de omgeving.

HA-Connect, raadgevend adviesbureau in de weg- en waterbouw. Wij innoveren, werken samen en zijn ons bewust van de omgeving.

Ik ben Janko Haaksema adviseur en ondernemer die vanuit de praktijk en theorie multidisciplinaire ervaring heeft opgedaan met civiele projecten. Naast vakinhoudelijk advies heeft Janko zich met name ontwikkeld in het richting geven aan weg- en waterbouw projecten. Inbrengen van deskundigheid, harmonieus met elkaar werken en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan civiele projecten, is wat mij als ondernemers drijft. De markt vraagt om leiders gericht op de toekomst. Ik wens als ondernemer koersbepalend, toekomstgericht en samen met de markt op vernieuwende wijze invulling te geven aan weg- en waterbouw projecten.

HA-Connect biedt advies en projectmanagement aan initiatiefnemers, opdrachtgevers en opdrachtnemers. Innovatie, samenwerking en omgevingsbewust werken kenmerken ons bedrijf. Deze aspecten nemen wij mee in onze dienstverlening. Door te kijken, te denken en te doen. Van grootschalig multidisciplinair project tot enkelvoudige opdracht, wij zetten de koers uit. HA-Connect onderstreept de marktvisie en is van mening dat het tijd is voor actie.