Jolanda Howell

Go-Kids Drenthe

Voor leuke kindvriendelijke activiteiten en adressen!

In de drukte van de internetjungle bestaat nu een website waarop je alle leuke kindvriendelijke activiteiten en adressen bij elkaar vindt in jouw regio waarbij je ook nog eens kunt filteren op verschillende aspecten: Go-Kids Drenthe!

En niet alleen om die bijzondere speelplek te vinden, maar ook kindvriendelijke horeca, overnachtingen, clubs, winkels, agendatips en adressen in het kader van opgroeien zoals een kinderfysiotherapeut. Go-Kids Drenthe zet alles op een rijtje voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar.

Mijn naam is Jolanda Howell en sinds kort eigenaar van Go-Kids Drenthe. Al jaren kriebelde het om als ondernemer te gaan starten en nu dan ook eindelijk die spannende stap genomen en vol enthousiasme bezig Go-Kids Drenthe op de kaart te zetten.

Naast dat we op ons online platform van Go Kids Drenthe ideeën en tips voor kinderen van 0-12 jaar laten zien, bieden we ondernemers/organisaties die zich (o.a.) op kinderen richten advies en ondersteuning op het gebied van marketing en social media promotie én ondersteuning om de doelgroep maximaal te bereiken en te bedienen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een Kids-Reporter langs laten komen, een exclusieve nieuwsbrief versturen of een aansprekende vlog op ons You-Tube kanaal zetten van het bedrijf.

Naast de sterke landelijke Go-Kids samenwerking, breng ik als persoon voor Drenthe mee dat ik graag meedenk met de klant (maatwerk). Verder ben ik trots op deze regio en wil ik dit graag versterken door samenwerking en verbindingen te zoeken/leggen met andere partijen.

Ik ben een harde werker en wil graag kansen pakken. Daarom heb ik gezocht naar wat mij hierbij maximaal kan ondersteunen en heb dit gevonden bij de Ondernemersfabriek Drenthe. Naast het contact met andere startende ondernemers, is het fantastisch om bijvoorbeeld laagdrempelig deel te kunnen nemen aan verschillende interessante workshops en kennissessies. Een aanrader!