Wouter Toxopeus

hellosmart

Voor hellosmart is een smart home geen merk of een verzameling technische producten. Het is een comfortabel, gezellig en veilig huis

Hellosmart gaat het verbindend element worden tussen consumenten en technologie. Op Hellosmart.nl (nog in ontwikkeling) en op termijn in onze pop-up stores kun je je laten inspireren en informeren over wat een smart home voor jou kan betekenen, zonder te verzanden in de technologie en wat voor jou de beste oplossing is. Hellosmart zal een assortiment producten en diensten voeren in de categorieën Licht, Verwarming, Energie en Veiligheid en zal zich in haar verhaal gaan focussen op de thema’s Comfort, Kostenbesparing, Tijdswinst en Veiligheid in en om het huis.

Als startend ondernemer is de Ondernemers Fabriek Drenthe voor mij ideaal op meerdere gebieden. Mijn carrière heeft zich met name internationaal en in het westen van Nederland afgespeeld, ik mis een relevant netwerk in het Noorden. Met jonge kinderen is werken vanuit huis geen optie voor mij. Tot dusver hebben de mensen van de Ondernemers Fabriek Drenthe mij al kunnen helpen met het in gesprek komen met potentiele financiers en heb ik waardevolle feedback ontvangen op mijn plannen.