Xander Weemering & Thap van der Veen

The Circl3

Stay Connected

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk waar de telefoon niet meer uit onze broekzak is weg te denken, waar alle informatie binnen handbereik is, dat geen plek meer op de wereld onbereikbaar oogt en geen persoon meer een onbekende lijkt.  Zoveel informatie zo dichtbij, maar toch zijn er nog vele ongemakken waar nog een oplossing voor gevonden moet worden. THE CIRCL3, een toonaangevend bedrijf – dat als doel heeft om mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van unieke projecten – zal werken aan innovatieve, doel- en marktgerichte oplossingen. Een belangrijk punt is dat wij met onze frisse blik zullen anticiperen en meeveren op de wensen en feedback van de klant.

Voor ons eerste project, NIGHTCYCLUS, zal de Ondernemersfabriek fungeren als onze basis. NIGHTCYCLUS is een online platform in de vorm van een mobiele applicatie dat het uitgaansleven in kaart gaat brengen.

Iedereen kent het probleem wel, dat wanneer je voor het eerst een stad bezoekt je niet bekend bent met alle uitgaansgelegenheden die de stad te bieden heeft. Is het niet zonde dat er met alle informatie die wij binnen handbereik hebben er nog geen duidelijk overzicht bestaat van alle cafés, bars, kroegen, clubs en stadgarderobes? Met de applicatie NIGHTCYLUS heeft straks iedereen alle informatie over het uitgaansleven van een willekeurige stad in een handomdraai gevonden.

 

Ben jij al benieuwd? STAY CONNECTED