Jeroen Veen
Timelapp

06 25121959
hallo@timelapp.nl
www.timelapp.nl

Jeroen Veen

Timelapp

Vanaf nu mag ik mij officieel een ondernemer noemen in de Ondernemersfabriek Drenthe Assen! Ik ben Jeroen Veen 24 jaar oud en woonachtig in Hoogeveen.

3 jaar geleden ben ik begonnen met ‘ondernemen’ in een hele mooie vorm. Ik heb mijzelf op de kaart gezet als Instagram Fashion Blogger en tel op dit moment ongeveer 300.000 volgers. Dit smaakte naar meer, veel meer. Via mijn studie kon ik mee doen aan de ondernemers minor ‘De Noorderlingen’ en hier ben ik in contact gekomen met Eelco Bakker  van De OndernemersFabriek Drenthe..

Op dit moment ben vol actief als Social Media coach voor ondernemers. Ik begeleid ondernemers met het creëren van online Social Media strategieën, Content en Online Profilering.

Timelapp
De reden dat ik in de fabriek kom is toch even iets anders! Ik ben sinds kort de mede eigenaar van Timelapp B.V.
Met Timelapp bestel je in een paar simpele klikken de 10 leukste foto’s op je smartphone. Aan het begin van de nieuwe maand vind je de foto’s op je deurmat en geef je ze een mooie plek in huis. Iedere maand weer.

Ik vind het heerlijk om in een dynamische omgeving te zitten met mensen om mij heen die mij kunnen triggeren en kunnen inspireren, hieruit kwam al snel dat de Ondernemersfabriek een goede keuze is.

Het laatste nieuws over Jeroen