Daphne van der Wilt

Officemanager Hoogeveen

Ben je ambitieus? Op zoek naar een plek om ‘in’, maar ook ‘aan’ je bedrijf te werken? Stop met zoeken, want die heb je gevonden!

De OndernemersFabriek is een prachtig initiatief van de Provincie Drenthe die je veel te bieden heeft. Midden in de dynamiek van De Compaen in Hoogeveen is een locatie van de OndernemersFabriek Drenthe gevestigd. Hier kun je werken in je bedrijf en werken we samen ‘aan’ je bedrijf en je ondernemerschap.

Omdat ook mijn eigen bedrijf vanuit dit ondernemershotel werkt, kun je me hier dagelijks vinden. In 2010 begon ik als parttime ondernemer. Inmiddels werken we binnen WiltKracht met een team. WiltKracht creëert tijd; tijd voor wat anders. Wij leveren praktische ondersteuning zonder gedoe. Wij zijn de secretaresses van toen met de techniek van nu; de assistent(en) van de toekomst.

Organiseren, coördineren én ondernemen zit in mijn genen. Ik kom uit een ondernemersnest en men zegt wel dat het ondernemersbloed mij door de aderen stroomt. Met mijn praktijkervaring en netwerk ondersteun en coach ik starters met ambitie om te groeien in de OndernemersFabriek, voor STiB Hoogeveen en voor Ondernemer coacht Ondernemer van VNO-NCW MKB Noord.

Nieuwsgierig geworden? E-mail, bel of loop gewoon eens binnen. De koffie staat klaar!